OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Zelený Marcipán Grass Green 250 g

Zelený Marcipán Grass Green 250 g
Dostupnosť Skladom (20 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia
Kód: F28115
4,39 € –33 % 2,90 €
Zelený Marcipán Grass Green 250 g
Zelený Marcipán Grass Green 250 g
4,39 € –33 %

Tovar skladom viac ako 30 000 produktov

Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur

Doručenie do 1 dňa po objednaní

Vrátenia tovaru máme zadarmo

Zelený rolovaný fondant Grass Green  je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký a ľahko použiteľný, po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary a dekorácie. Zelená hmota sa hodí na vytváranie malých detských postavičiek a rovnako nesmie chýbať na tortách s prírodnou a lesnou tématikou. Produkt neobsahuje  lepok a je vhodný pre vegetariánov a vegánov.

Postup

Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru.

Rady a tipy

  • pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote

Priemerné výživové hodnoty v 100 g 

Energetická hodnota  1736 kJ
Energetická hodnota  415 kcal
Tuky 10,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  1,1 g
Sacharidy  75,7 g
- z toho cukry 73,1 g
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 0,1 g

 

Zloženie

cukor, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertný cukor, zahusťovadlo E466 (xanthan, karboxymetyl celulóza), invertáza, kyselina citrónová E330, červená farbivá allura E129, prírodný ochucovadlo z mandlí. E129 môže nepriaznivo ovplyvniť aktivitu a pozornosť detí.

Alergény

 Môže obsahovať stopy sóje, mlieka, vajec

Uchovávajte v chlade a v tme.

Dodatočné parametre

Kategória: Marcipán
Farba: Zelená
Hmotnosť vrátane obalu (brutto): 250 g
Netto váha: 250 g
Pečenie: Ingrediencie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: