Tmavá poleva Ganache - Tmavá čokoláda 260 g
Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov.
Postup
Hotovú bielu ganache polevu postačí zohriať v mikrovlnnej rúre po dobu 1 minúty alebo klasicky ohriať vo vodnom kúpeli. V chladničke ganáž stuhne. 1 bal postačí na pokrytie torty s priemerom 25 cm alebo dvojité naplnenie torty s priemerom 20 cm či ozdobu 20 - 25 ks cupcakes.
1. Ak chcete použiť na naplnenie torty - stačí poriadne hmotu vyšľahať do vzdušnej ľahkej krémovej konzistencie, naplniť vrecko a plniť.
2. Ak chcete použiť ganache na pokrytie torty zohrejte hmotu v mikrovlnke cca 1minútu pri 340W alebo v hrnci vo vodnom kúpeli - stačí poriadne hmotu zmixovať do krémovej konzistencie a naplniť vrecko na zdobenie. Zvoliť vhodnú špičku a zdobiť.
3. Ak chcete spraviť pevný maslový krém, tak v miske vymiešajte túto zmes a 150 g masla. Celé mixujte na vysokých otáčkach po dobu asi 5 minút.
Zloženie
rastlinný tuk (palmový, bambucké maslo), cukor, sušené odstredené mlieko, smotanový prášok, emulgátor: E322 (sója), aróma.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tukové polevy |
---|---|
Pečenie: | Ingrediencie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.