Temperovač čokolády + 3 nerezové temperovacie misky ako darček
Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Temperovací stroj na výrobu čokolády ocenia tí, ktorí pracujú s čokoládou vo väčšom množstve. Temperovač má 2 stupne nastavenia teploty, jeden slúži na rozpustenie čokolády a druhý na udržiavanie rozpustenej suroviny.
Postup
Čokoládovú polevu nasypte do misky, zvoľte požadovanú teplotu a začnite ohrievať. Termostat udržiava Vami zvolenú teplotu po celý čas rozpúšťania.
Technické údaje
Napätie: 220 - 240 V
Frekvencia: 50 Hz
Výkon: 25 Watt
Ako sa s temperovačom pracuje? Návod na použitie
- Umiestnite základňu na rovný pracovný povrch.
- Do vykurovacej dutiny vložte taviacej nádobu.
- Základnú jednotku zapojte do sieťovej zásuvky.
- Otočte ovládací spínač do polohy "tavenie" (II) pre predhrievanie na dobu asi 10 minút.
- Čokoládovú hmotu alebo polevu vložte do hrnca, aby sa roztopila. Maximálne množstvo hmoty je 250 g, temperovacie misky neprepĺňajte.
Upozornenie: Ak používate blokovú čokoládu, nakrájajte alebo strúhajte čokoládu na malé kúsky, aby ste znížili dobu topenia. - Počas procesu tavenia hmotu príležitostne zamiešajte.
Upozornenie: Nepoužívajte ostré lyžice, nože alebo nástroje, pretože by ste mohli poškrabať povrch temperovacej misky. - Keď sa čokoláda roztopí, prepnite spínač do polohy udržiavania teploty (I).
- Podľa potreby použite čokoládu alebo polevu.
- Po ukončení otočte spínač do polohy vypnuté (0).
- Vytiahnite zástrčku zo zásuvky.
Aby vám temperovač dlhšie vydržal: Starostlivosť o temperovač
- Pred čistením vždy vypnite základnú jednotku a vytiahnite zástrčku zo zásuvky.
- Prístroj nikdy neponárajte do vody.
- Základňu prístroja utrite čistou vlhkou handričkou.
- Tavné nádoby prepláchnite v horúcej mydlovej vode a vyčistite ich.
- Riad ani podstavec nedávajte do umývačky riadu.
- Na čistenie prístroja alebo nádob nepoužívajte ostré predmety.
Zásady bezpečného a ohľaduplného používania
DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA - prečítajte si ich pred použitím
Temperovač je určený LEN PRE DOMÁCE POUŽITIE!
Pri používaní elektrických spotrebičov je treba vždy dodržiavať základné bezpečnostné opatrenia:
- Pred použitím si prečítajte všetky pokyny.
- Nedotýkajte sa horúcich povrchov. Vždy používajte rukoväť.
- Pre ochranu pred elektrickým prúdom neponárajte prívodnú šnúru, zástrčky alebo spodnú jednotku do vody alebo inej kvapaliny.
- Dbajte na zvýšenú pozornosť, pokiaľ je prístroj používaný deťmi alebo v ich blízkosti.
- Odpojte spotrebič zo zásuvky, ak nie je používaný a pred čistením. Pred čistením a uskladnením nechajte dôkladne vychladnúť.
- Nepoužívajte spotrebič s poškodeným káblom alebo zástrčkou alebo potom, čo prístroj nepracuje správne alebo bol akýmkoľvek spôsobom poškodený. Vráťte prístroj výrobcovi / predajcovi na overenie, opravu alebo nastavenie.
- Vždy používajte správne zástrčky a napätia.
- Nepoužívajte prístroj s príslušenstvom alebo taviacim hrncom, ktoré nie sú odporúčané výrobcom, pretože by mohlo dôjsť k úrazu.
- Nepoužívajte vonku. Výrobok je určený len na použitie v interiéroch.
- Nenechávajte prívodnú šnúru visieť cez hranu stola alebo prepážky a nedotýkajte sa horúcich povrchov.
- Neumiestňujte prístroj na horúci povrch alebo v blízkosti horúceho alebo plynového horáku alebo do rúry.
- Prístroj ani taviace nádoby nepoužívajte v mikrovlnnej rúre.
- Pri presúvaní spotrebiča s horúcou tekutinou buďte maximálne opatrní.
- Pred vybratím vidlice zo zásuvky prepnite spínač do polohy "0".
- Nepoužívajte prístroj na iné než určené použitie. Prístroj je určený výhradne na topenie čokolády alebo jedlých poliev v kôstkach.
- Pre zníženie rizika úrazu elektrickým prúdom používajte iba vyberateľný taviaci hrniec. Hmotu nevkladajte a ani nerozpúšťajte priamo v základni.
- Nerozpúšťajte čokoládu alebo polevu do výšky nad rysku "MAX", ktorá je označená na taviacej nádobe.
- TIETO POKYNY USCHOVAJTE.
Dodatočné parametre
Kategória: | Temperovanie čokolády |
---|---|
Pečenie: | Pomôcky |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.