Mrazom sušené ovocie v mliečnej čokoláde 255 g
Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. V kombinácii s lahodnou mliečnou čokoládou Callebaut je vhodné na priamu konzumáciu, dozdobenie zmrzlinových pohárov, prísada do musli, sorbetov, kaši ale rovnako pri pečení a ozdobovaní zákuskov či tort.
- obsah: 255 g
Priemerné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2268 kJ |
Energetická hodnota | 544 kcal |
Tuky | 32 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 55 g |
- z toho cukry | 51 g |
Bielkoviny | 6,8 g |
Soľ | 0,25 g |
Zloženie: mliečna čokoláda min. 87 % (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 33 %), mrazom sušené ovocie min. 10%. Môže obsahovať stopy orechov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Lyofilizované (mrazom sušené) ovocie |
---|---|
Pečenie: | Ingrediencie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.