Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je vhodné na dozdobenie zmrzlinových pohárov, prísada do musli, sorbetov, kaši ale rovnako pri pečení a ozdobovaní zákuskov či tort.
- k získaniu 100 g mrazeného sušeného ovocia je potrebných 800g až 1kg čerstvého ovocia
- obsah: 75 g (vyrobené zo 750 g čerstvého ovocia)
Priemerné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1122 kJ |
Energetická hodnota | 268 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,15 g |
Sacharidy | 57,9 g |
- z toho cukry | 49,8 g |
Bielkoviny | 5,8 g |
Soľ | 0,01 g |
Zloženie: 100% bezjadierkové hrozno dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom)
Dodatočné parametre
Kategória: | Lyofilizované (mrazom sušené) ovocie |
---|---|
Pečenie: | Ingrediencie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.