Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je vhodné na dozdobenie zmrzlinových pohárov, prísada do musli, sorbetov, kaši ale rovnako pri pečení a ozdobovaní zákuskov či tort.
- k získaniu 100 g mrazeného sušeného ovocia je potrebných 800g až 1kg čerstvého ovocia
- 38 g (vyrobené z 330 g čerstvého ovocia)
Priemerné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1565 kJ |
Energetická hodnota | 373 kcal |
Tuky | 0,39 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,15 g |
Sacharidy | 88,1 g |
- z toho cukry | 49,8 g |
Bielkoviny | 6,11 g |
Soľ | 0,01 g |
Zloženie: 100% višne dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.