DORUČENIE DO VIANOC UŽ NEGARANTUJEME 🎄 OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info
PERSONALIZOVANÉ PRODUKTY BUDEME ODOSIELAŤ OD 7.1.2025.
23.12. Objednávky dnes prijímame do 12:30.

Marcipán modrý Aqua Blue 250 g

Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Kód: F28130
4,39 € –33 % 2,90 €
Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
Marcipán modrý Aqua Blue 250 g
4,39 € –33 %

Tovar skladom viac ako 30 000 produktov

Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur

Doručenie do 1 dňa po objednaní

Vrátenia tovaru máme zadarmo

Modrý rolovaný fondant s mandľovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Fondant Aqua Blue sa perfektne hodí na torty s vodnou tématikou, dá sa zosvetliť belobou alebo prefarbiť potravinárskymi farbivami. Produkt neobsahuje lepok.

Postup

Na bežnú okrúhlu tortu s priemerom 20 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder alebo vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru.

Rady a tipy

  • pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote

Priemerné výživové hodnoty v 100 g 

Energetická hodnota  1736 kJ
Energetická hodnota  415 kcal
Tuky 10,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  1,1 g
Sacharidy  75,7 g
- z toho cukry 73,1 g
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 0,1 g

 

Zloženie

cukor, mandle 20 %, cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahusťovadlo: E466, E330, prírodná mandľová aróma, farba: E133

Alergény

Vajcia, sójové zrná, mlieko, orechy

Dodatočné parametre

Kategória: Marcipán
Farba: Modrá
Hmotnosť vrátane obalu (brutto): 250 g
Netto váha: 250 g
Pečenie: Ingrediencie
Príchuť (aróma): Mandľová
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: