Limetkovo zelený rolovaný fondant (farebný fondán) 250 g
Tovar skladom viac ako 30 000 produktov
Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur
Doručenie do 1 dňa po objednaní
Vrátenia tovaru máme zadarmo
Limetkovo zelený rolovaný fondant s vanilkovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Originálne farebné prevedenie fondánu umožní autentickú modeláž okvetných lístkov, trávy a kvetov ale aj iných jedlých dekorácií, ktoré vytvoria z Vašej torty originálne dielo. Limetkovo zelený fondant je tiež vhodný na poťahovanie korpusov tort. Produkt neobsahuje lepok, laktózu a je vhodný pre vegetariánov a vegánov.
Postup
Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru.
Rady a tipy
- pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote
Priemerné výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota | 1685 kJ |
Energetická hodnota | 403 kcal |
Tuky | 6,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 4,6 g |
Sacharidy | 85,2 g |
- z toho cukry | 82,8 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,1 g |
Zloženie
cukor, glukózový sirup, rastlinné oleje (palmový olej, jadrový olej), zvlhčovadlo (E422), zahusťovadlá E415 a E466 (xanthan, karboxymetyl celulóza), emulgátor E471, prírodné ochucovadlo, konzervant (E200, kyselina sorbová), kyselina citrónová E330 , žlté farbivo tatrazin E102 a modré farbivo E133. E102 môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí
Alergény
Môže obsahovať stopy mandlí alebo orechov.
Uchovávajte v chlade a v tme.
Dodatočné parametre
Kategória: | Farebné poťahovacie hmoty (fondant) |
---|---|
Farba: | Zelená |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto): | 250 g |
Netto váha: | 250 g |
Pečenie: | Ingrediencie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.