OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Čarovný krém s vanilkovou príchuťou Exchanted Cream 900 g

Čarovný krém s vanilkovou príchuťou Exchanted Cream 900 g
Dostupnosť Skladom (18 ks)
Môžeme doručiť do:
3.12.2024
Možnosti doručenia
Kód: F10550
13,69 € –34 % 8,90 €
Čarovný krém s vanilkovou príchuťou Exchanted Cream 900 g
Čarovný krém s vanilkovou príchuťou Exchanted Cream 900 g
13,69 € –34 %

Tovar skladom viac ako 30 000 produktov

Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur

Doručenie do 1 dňa po objednaní

Vrátenia tovaru máme zadarmo

Enchanted Krém je praktická zmes na výrobu ľahkého snehovobieleho krému s vanilkovou príchuťou. S krémom môžete zdobiť dezerty a torty ale predovšetkým cupcakes a košíčky. Krém je nenáročný na prípravu, je ľahší ako maslový krém a je možné doňho pridávať esencie a arómy

Postup

Zmiešajte 150 g krémovej zmesi, 100 ml mlieka a 100 ml vody (ideálne je použiť iba mlieko 200 ml alebo šľahačku). Mixujte 3 min pri vysokých otáčkach, ak chcete zmeniť chuť pridajte esenciu alebo arómu podľa ľubovôle. Následne dekorujte podľa vlastných preferencií. Pre zaujímavé  a originálne tvary môžete použiť cukrársku špičku a vrecúško. Krém je možné niekoľko dní skladovať v chladničke, pred ďalším použitím premiešajte.

Priemerná výživová hodnota na 100 g

Energetická hodnota  2163 kJ
Energetická hodnota  516 kcal
Tuky 24,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  16,5 g
Sacharidy  70,0 g
- z toho cukry 53,0 g
Bielkoviny 3,6 g
Soľ 0,6 g

 

Zloženie

cukor, glukózový sirup (sušený), emulgátor: E471, E472f, čiastočne hydrogenovaný olej (palmový), hydrogenovaný tuk (kokosový), sušené odstredené mlieko, mliečny proteín, stabilizátor: E516, E263, E339, E340, E450, zahusťovadlo: E401, E463, prostriedok proti spekaniu: E341.

Alergény

Môže obsahovať stopy: lepok, vajce, sóju a vlčí bôb. Tento produkt je certifikovaný Halal.

Dodatočné parametre

Kategória: Krémy na torty
Pečenie: Ingrediencie
Príchuť (aróma): Vanilka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: