DORUČENIE DO VIANOC UŽ NEGARANTUJEME 🎄 OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info
PERSONALIZOVANÉ PRODUKTY BUDEME ODOSIELAŤ OD 7.1.2025.

Biely rolovaný fondant 250 g

Biely rolovaný fondant 250 g
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Kód: F20100
2,89 € –34 % 1,90 €
Biely rolovaný fondant 250 g
Biely rolovaný fondant 250 g
2,89 € –34 %

Tovar skladom viac ako 30 000 produktov

Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur

Doručenie do 1 dňa po objednaní

Vrátenia tovaru máme zadarmo

Biely rolovaný fondant s vanilkovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Produkt neobsahuje AZO farbivá, lepok, laktózu a je vhodný pre vegetariánov a vegánov.

Postup:

Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru.

Rady a tipy:

  • pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote

Priemerné výživové hodnoty v 100 g

Energetická hodnota  1685 kJ
Energetická hodnota  403 kcal
Tuky 6,7 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  0,4 g
Sacharidy  92 g
- z toho cukry 3 g
Bielkoviny 0,1 g

 

Zloženie:

cukor, glukózový sirup, rastlinné oleje (palmový olej, jadrový olej), zvlhčovadlo (E422), zahusťovadlá E415 a E466 (xanthan, karboxymetyl celulóza), emulgátor E471, prírodná vanilková aróma, konzervant (E200, kyselina sorbová), kyselina citrónová E330


Alergény: Môže obsahovať stopy mandlí alebo orechov.
Uchovávajte v chlade a v tme.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Farebné poťahovacie hmoty (fondant)
Farba: Biela
Krajina Pôvodu: Holandsko
Netto váha: 250 g
Pečenie: Ingrediencie
Príchuť (aróma): Vanilka
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: