OBJEDNÁVKY DO 15:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÉHO DŇA. Viac info

Biela hmota na modelovanie - White 250 g

Biela hmota na modelovanie - White 250 g
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia
Kód: F20780
4,29 € –32 % 2,90 €
Biela hmota na modelovanie - White 250 g
Biela hmota na modelovanie - White 250 g
4,29 € –32 %

Tovar skladom viac ako 30 000 produktov

Doprava zadarmo ponúkame už od 79 Eur

Doručenie do 1 dňa po objednaní

Vrátenia tovaru máme zadarmo

Biela  modelovacia hmota na kvetiny je ideálna na tvorbu bielych ruží, listov alebo figúrok. Vďaka textúre je pasta vhodná na jemné tvary, ale stále dostatočne pevná na modeláciu. Hmotu je možné prefarbovať potravinárskymi farbivami podľa preferencie. Produkt. neobsahuje lepok a je vhodný pre vegánov a vegetariánov.

Postup

Odrežte potrebné množstvo modelovacej hmoty následne trením v rukách sa modelovacia hmota zmäkčí. Po zmäkčení je hmota pripravená na ďalší postup tvarovania alebo modelovania kvetov, listov, postavičiek podľa vlastnej fantázie

Rady a tipy

  • Vzniknuté dekorácie odporúčame  uchovávať na chladnom a suchom mieste
  • Modely vyrobené z pasty nechajte uschnúť po dobu 24 hodín 
  • Pre dosiahnutie realistickejšieho efektu môžete hotové produkty po uschnutí oprášiť farebným prachom 

Aby ste zabránili vysychaniu po otvorení obaľte pastu do potravinárskej fólie a vložte ju do vzduchotesnej nádoby

Priemerné výživové hodnoty v 100 g 

Energetická hodnota  1693 KJ
Energetická hodnota  405 kcal
Tuky 5,7 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny  5,0 g
Sacharidy  87,1 g
- z toho cukry 86,1 g
Bielkoviny 0,0 g

 

Zloženie

cukor (78%), glukózový sirup, rastlinný tuk (palmové jadro), sirup z invertného cukru, zvlhčovadlo: E422, zahusťovadlá: E414, E415, emulgátory: E471, E322, potravinová kyselina: E330. Tento výrobok je certifikovaný podľa halal, kóšer a bez lepku (NL-090-084).

Dodatočné parametre

Kategória: Hmoty na modelovanie
Farba: Biela
Pečenie: Ingrediencie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: